BV

Om de bedrijfsvoering van uw BV optimaal te laten verlopen is het van belang dat uw (financiële) administratie goed op orde is. Denkt u hierbij aan de hoogte en ontwikkeling van uw omzet, marge, kosten en bedrijfsresultaat.

U denkt misschien aan investeren in productiemiddelen, uw bedrijfsinventaris, wagenpark en personeel? Voordat u hiertoe overgaat is het belangrijk uw interne cijfers grondig te analyseren.

En dat kost tijd. Kostbare tijd, want u bent immers in de eerste plaats ondernemer en u heeft andere zaken te doen, namelijk uw bedrijfsvoering.

En hier nemen wij het graag van u over. Wij, Intersolution Administratiekantoor zijn gespecialiseerd in het begeleiden en adviseren van ondernemers.

Daarnaast kunnen wij de complete administratie met alle daarbij behorende werkzaamheden van uw bedrijf voor uw verzorgen. Voorop staat de persoonlijke begeleiding die wij u hierbij kunnen bieden.

Wat kan Intersolution Administratiekantoor voor u als ondernemer betekenen

Het probleemloos laten verlopen van uw financiële bedrijfsvoering.
Het onderhouden van contacten met onder andere banken, leasemaatschappijen en de belastingdienst.
Het systematisch verzamelen, vastleggen en verwerken van de door u verstrekte gegevens
Het boeken van uw administratie naar keuze per maand, kwartaal of jaar
Het opstellen van periodieke overzichten (bijvoorbeeld voor uw bank).
Het opstellen van de jaarrekening inclusief de deponeringsstukken voor de Kamer van Koophandel en de notulen van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders.
Het verzorgen van al uw belastingaangiften zoals de btw aangifte, de winst- en inkomstenbelastingaangifte, de loonheffingsaangifte, de vennootschapsbelasting aangifte en de dividendbelasting aangifte.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Reageren is niet meer mogelijk.