Financiële administratie

Als ondernemer bent u verplicht om uw administratie juist en volledig bij te houden. Ten eerste dient dit als grondslag voor de belastingen, en ten tweede is het ordentelijk onderhouden van uw financiële administratie ook een belangrijk stuurmiddel om steeds uw onderneming de juiste koers te laten varen.

Intersolution Administratie Kantoor helpt u graag met uw financiële administratie. Voor wat betreft de werkwijze kunnen we daaromtrent verschillende afspraken maken. Zo kunnen we ervoor kiezen om de taken te verdelen. U boekt bijvoorbeeld zelf uw boekhouding in in uw boekhoud-softwarepakket en wij controleren die boekingen en verzorgen de BTW-aangiften. Of wij boeken ook voor u in nadat u periodiek uw stukken aanlevert. U bepaalt zelf wat wij doen en wat u zelf doet. We werken op de door u gewenste manier.

Fiscale aangiften

Wij verzorgen alle fiscale aangiften, zowel voor particulieren als voor ondernemers. Voor de particuliere aangiften Inkomstenbelasting hanteren wij duidelijke tarieven en communiceren daar transparant over zodat u niet achteraf voor onaangename verrassingen komt te staan. Denk daarnaast ook aan aangiften zoals uw Voorlopige Aanslag, uw Toeslagen (Huur-, Zorg- en Kinderopvangtoeslag en Kindgebonden budget), uw aangiften Erf- en/of Schenkingsbelasting en aangiften in geval van overlijden. Bij Intersolution Administratie Kantoor zijn uw particuliere aangiften in goede handen.

Ook zijn wij gespecialiseerd in inkomstenbelasting aangiften op basis van een M-biljet.

Uiteraard verzorgen we ook de fiscale aangiften voor ondernemers. Denk daarbij aan Omzetbelasting, ICP, Loonbelasting, Inkomstenbelasting/Premie Volksverzekeringen, Premie ZVW, Vennootschapsbelasting en dergelijke. Ondernemers zijn ook voor hun zakelijk-fiscale aangiften bij Intersolution Administratie Kantoor aan het juiste adres.

Reageren is niet meer mogelijk.