Startersbegeleiding

Een onderneming starten is boeiende en tegelijkertijd ook spannende periode. Er komt plotseling een heleboel op uw pad en een misstap is snel gemaakt. Veel beginnende ondernemingen staken hun activiteiten alweer na een (te) korte tijd en om uw slagingskansen als startende ondernemer te vergroten begeleidt Intersolution Administratie Kantoor startende ondernemers.

Zo kunnen we u bijvoorbeeld adviseren, voordat u begint en ook tijdens de “pioniersfase”, over het ontwikkelen van een onderscheidende bedrijfsformule, het schrijven (en waar nodig periodiek deels herschrijven!) van een doortimmerd ondernemingsplan, het onderzoeken van uw markt(en), en het verkrijgen van bedrijfsfinanciering. En uiteraard is het opzetten en adequaat bijhouden van een correcte en inzichtelijke bedrijfsadministratie een van onze specialisatiegebieden.

In elke periode zijn wij vooral “ondernemer met de ondernemer”: een klankbord en sparringpartner. We vinden het belangrijk dat u als ondernemer de kans krijgt om uzelf te ontwikkelen, waarbij wij – als “adviseur op de achtergrond” – kunnen meedenken over diverse onderwerpen. In elk geval staat u er nooit alleen voor en dat is vrijwel per definitie een goede basis voor een succesvolle toekomst als ondernemer!

 

ONDERNEMERSADVIES

In alle levensfasen van een bedrijf komen er dingen voorbij waar u als ondernemer “iets mee wilt of moet”. Het kan dan gaan om bijvoorbeeld het aantrekken van personeel, financiering, verandering van bedrijfsvorm, overname, groei of juist krimp (denk aan bijvoorbeeld pensionering of het voorkomen van faillissement).

In alle gevallen is het fijn als iemand met kennis van zaken met u meedenkt, u adviseert en u begeleidt in de stappen die u gaat nemen. Wij gaan niet op uw stoel zitten, want het is uw onderneming, maar we staan wel aan uw zijde.

DIT KUNNEN WIJ ONDER ANDERE VOOR U DOEN

sparringpartner en klankbord bij ondernemersvraagstukken
financiële planning, pensioenplanning
rechtsvormkeuze en oprichting BV
subsidie- en financieringsaanvragen
startersadvies
overnamebegeleiding

Reageren is niet meer mogelijk.