MKB bedrijven

Om de bedrijfsvoering van uw MKB bedrijf optimaal te laten verlopen is het van belang dat uw (financiële) administratie goed op orde is. Denkt u hierbij aan de hoogte en ontwikkeling van uw omzet, marge, kosten en bedrijfsresultaat.

U denkt misschien aan investeren in productiemiddelen, uw bedrijfsinventaris, wagenpark en personeel? Voordat u hiertoe overgaat is het belangrijk uw interne cijfers grondig te analyseren.

En dat kost tijd. Kostbare tijd, want u bent immers in de eerste plaats ondernemer en u heeft andere zaken te doen, namelijk uw bedrijfsvoering.

En hier nemen wij het graag van u over. Wij, Intersolution Administratiekantoor, zijn gespecialiseerd in het begeleiden en adviseren van ondernemers.

Daarnaast kunnen wij de complete administratie met alle daarbij behorende werkzaamheden van uw bedrijf voor u verzorgen. Voorop staat de persoonlijke begeleiding die wij u hierbij kunnen bieden.

Wat kan Intersolution Administratiekantoor voor u als ondernemer betekenen

Het probleemloos laten verlopen van uw financiële bedrijfsvoering.
Het onderhouden van contacten met onder andere banken, leasemaatschappijen en de belastingdienst.
Het systematisch verzamelen, vastleggen en verwerken van de door u verstrekte gegevens.
Het boeken van uw administratie naar keuze per maand, kwartaal of jaar.
Het opstellen van periodieke overzichten (bijvoorbeeld voor uw bank).
Het opstellen van de jaarrekening inclusief de deponeringsstukken voor de Kamer van Koophandel inclusief de notulen van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders
Het verzorgen van al uw belastingaangiften zoals de btw aangifte, de winst- en inkomstenbelastingaangifte, de loonheffingsaangifte, de vennootschapsbelastingaangifte en de dividendbelastingaangifte
Indien u dit wenst, advisering met betrekking tot de algehele bedrijfsvoering.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Intersolution Administratiekantoor u kan bieden? Wij maken graag een afspraak met u voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Reageren is niet meer mogelijk.