Starters

Steeds meer mensen besluiten om voor zichzelf te beginnen. Meestal als ZZP’er. Soms uit noodzaak, maar vaak vanuit een langgekoesterde wens om als zelfstandige te werken.

Wij helpen u graag op weg hiermee, want wat is er nu leuker dan het begeleiden van een startende ondernemer.

Als u een eigen bedrijf gaat beginnen verandert er veel voor u. Vaak bent u niet meer in loondienst. Misschien heeft u vragen over pensioenopbouw en ziekte- en ongevallenverzekering. Wij helpen u graag door middel van persoonlijke begeleiding. Uw financiële bedrijfsvoering kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Met uw vakkennis en onze kennis op financieel en administratief gebied maken wij samen met u een degelijk bedrijfsplan dat u overal kunt presenteren. Indien gewenst kunnen wij u vergezellen naar gesprekken bij de bank, de belastingdienst en overige instanties.

Waarmee kunnen wij u als startende ondernemer van dienst zijn:

Advisering met betrekking tot de algehele bedrijfsvoering.

Het opstellen van een ondernemingsplan.

Begeleiding inschrijving in het handelsregister van de Kamer van Koophandel.

Aanmelding bij de belastingdienst als startende ondernemer.

Het voeren van uw financiële administratie.

Het opstellen van uw jaarrekening.

Het doen van uw belastingaangiften zoals: btw-aangifte, aangifte winst- en inkomstenbelasting en indien van toepassing aangifte loonheffing.

Voor beginnende ondernemers hanteren wij een aangepast tarief. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Het eerste gesprek is altijd gratis.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Reageren is niet meer mogelijk.