Tarieven

Voor ieder bedrijf zijn regels van toepassing op administratief en fiscaal gebied.
Per bedrijf kunnen deze regels verschillen. Samen met u zoeken wij naar een maatoplossing. Wij werken met een vast all-in jaartarief dat is afgestemd op uw onderneming. Zo weet u van tevoren altijd waar u aan toe bent. U betaalt geen onverwacht hoge kosten achteraf.

Flexibel

Dit betekent dat u zelf bepaalt welke werkzaamheden u uitbesteedt en welke werkzaamheden u liever zelf doet.

Kostenbesparend

U betaalt voor onze diensten per boekjaar en niet per uur. Als extra service bieden wij u de mogelijkheid in twaalf maandelijkse termijnen te betalen. Zo hoeft u niet in één keer een grote uitgave te doen.

Duidelijk

Het maken van duidelijke afspraken vooraf geeft u inzicht in kosten achteraf. Daarnaast geeft een vast tarief u de zekerheid dat u geen hoge declaraties achteraf ontvangt.

Hieronder vindt u een indicatie van onze tarieven*

Opmerkingen:

  • Voor de hoogte van het boekjaartarief is de omvang van uw administratie bepalend en niet de hoogte van uw omzet.
  • De bovenstaand gemelde tarieven zijn exclusief 21% btw met uitzondering van de particuliere aangifte.

Tarieven loonadministratie

De tarieven voor loonadministratie zijn helder en transparant. Wij hanteren een vast tarief van € 15,00 per medewerker per maand exclusief btw. Hiervoor ontvangt u maandelijks van ons een salarisstrook en een betaalstaat. Indien u zelf boekt ontvangt u een journaalpost. Declaraties worden maandelijks door ons aan u verzonden.

Standaard uurtarief

Wij hanteren een standaard uurtarief vanaf € 75,00 exclusief btw. Alle declaraties zijn voorzien van een duidelijke urenverantwoording.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Reageren is niet meer mogelijk.