Wie zijn wij

Ingrid van Wersch

Mijn naam is Ingrid van Wersch, (1960) en een geboren Zuid Limburgse die echter sinds 1997 woonachtig en werkzaam is in de Zaanstreek.

Al tijdens mijn studie economische geschiedenis aan de Katholieke universiteit van Nijmegen was ik werkzaam in allerlei functies binnen het bedrijfsleven. Hierbij lag in eerste instantie de nadruk op logistiek management met als hoogtepunt een verblijf van ruim 4 jaar in Kopenhagen, Denemarken als directeur van het Deense filiaal van een Nederlands transportbedrijf.

Na terugkomst in Nederland volgde een periode van werken en studeren: MBA en een goede start met de SPD opleidingen. De geboorte van mijn dochter zorgde echter voor een verschuiving van mijn prioriteiten. Met het werken bij verschillende administratie- en accountantskantoren en de opvoeding van mijn dochter had ik mijn handen meer dan vol.

In 2011, 14 jaar verder en met  een schat aan werkervaring opgedaan in de financiële dienstverlening, deed zich de mogelijkheid voor eindelijk deze ervaring te gaan gebruiken voor mijn eigen kantoor. Zaken doen op een no-nonsense manier is wat ik altijd gewild heb, zonder onnodige franje en recht door zee tegen een voor de klant zeer betaalbaar tarief. Kortom: Intersolution Administratiekantoor werd opgericht.

Anja van Iperen

Wat is precies jouw rol bij Intersolution?

Ik werk sinds ca. 8 jaar bij Intersolution als allround financieel administratief medewerker. Het voordeel van een klein bedrijf is dat je je bezighoudt met alle voorkomende werkzaamheden Dit maakt mijn werk zeer afwisselend. Het contact met onze klanten is een meerwaarde voor mij.

Wat is je achtergrond?

Na het behalen van mijn MAVO diploma heb ik een boekhoudcursus gedaan en een opleiding tot interieurverzorgster. Ik heb diverse banen gehad. Ik ben begonnen in de horeca. 27 jaar geleden ben ik samen met mijn ouders naar Spanje geëmigreerd. Hier heb ik vier jaar de boekhouding gedaan van een camping. Nadat ik terug ben gekomen in Nederland heb ik diverse banen gehad, zoals interieurverzorging, catering en detailhandel.

Wat is volgens jou de kracht van Intersolution?

Intersolution is een klein bedrijf, met persoonlijke aandacht voor iedere klant. De deur staat altijd open. We werken als team goed samen en dit stralen we uit naar onze cliënten.

Wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd doe ik aan linedancen. Verder ben ik graag creatief bezig. Ik houd van haken, breien, knutselen en klussen in huis.

Karin Koomen

Wat is precies jouw rol bij Intersolution?

Ik werk nu ruim 4 jaar bij Intersolution als financieel medewerker. Ik ben verantwoordelijk voor een aantal vaste klanten en daarnaast help ik uiteraard in de drukke periode met de kwartaal btw-aangiftes. Aan het begin van het jaar ben ik druk met de jaarrekeningen zodat de inkomstenbelastingen en VPB-aangiftes kunnen worden gedaan. De inkomstenbelasting aangiftes worden nu grotendeels door Ingrid gedaan maar hier zal ik mij in 2021 ook meer mee gaan bezighouden. Het werken bij Intersolution geeft mij veel voldoening en ik ga dan ook met veel plezier naar mijn werk. We hebben een leuk team met allemaal onze eigen kwaliteiten en vullen elkaar goed aan. Ik werk drie dagen per week en voor mij is dit een prima balans tussen werk en de dingen kunnen doen die noodzakelijk zijn en je vrije tijd.

Wat is je achtergrond?

Na de middelbare school ben ik naar de meao gegaan, een diploma PDB behaald en een deel van de opleiding PDL gedaan. Ik heb al meerdere werkgevers gehad met ook andere functies. Naast financieel medewerker ben ik ook verantwoordelijk geweest voor het verwerken van de salarisadministratie in combinatie met een HR-functie en financieel projectmedewerker in de bouwsector. Iedere keer kom ik toch weer terug in de cijfertjes. Hier ligt mijn hart en hier ben ik goed in. De ervaring in andere sectoren en andere functies te hebben gehad is wel een stukje meerwaarde in mijn huidige werk.

Wat is volgens jou de kracht van Intersolution?

Intersolution is een vrouwenkantoor, hier is niet bewust voor gekozen door Ingrid maar dit is zo gegroeid. Het stoffige imago van een administratiekantoor vind je hier niet terug en daar zijn we trots op. Hier is altijd plaats voor een grapje en iedereen kan altijd bellen of binnenkomen. We zijn een goed team en doordat het klein is zijn er korte lijnen waardoor iedereen van alles op de hoogte is. We hebben dan ook iedere ochtend een kort overleg waar we de belangrijke dingen bespreken en wat er prioriteit heeft op die dag. Klanten voelen zich bij ons welkom en kunnen altijd hun vragen stellen.

Wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd tennis ik graag, verder loop ik veel met mijn honden en ben ik met mijn man vaak in Drenthe te vinden waar we een huisje hebben. Ik ben gek op uiteten gaan en om gezellig met mijn vrienden en familie af te spreken. Met een boek in de tuin is ook geen straf voor mij en een beetje tuinieren ook niet. Vakanties zijn meestal met de camper naar Frankrijk of Groot-Brittannië en dan de omgeving verkennen en lekker wandelen of een weekje helemaal niets doen op een Grieks eiland en je laten verwennen.

Annemarie Man

Wat is precies jouw rol bij Intersolution?

Ik werk sinds 1 januari 2020 bij Intersolution. Ik verzorg de salarisadministratie, ik boek administraties in, dien de aangiftes omzetbelasting in en ik maak jaarrekeningen. Erg divers en afwisselend. En ik heb het hier erg naar mijn zin.

Wat is je achtergrond?

Na de HAVO heb ik een administratieve opleiding gevolgd en een paar jaar terug mijn PDL diploma gehaald om loonadministraties te verzorgen. Hier bij Intersolution kreeg ik de kans om mijn diploma in te zetten en werkervaring op te doen voor de loonadministratie.

Ik heb altijd op administraties gewerkt in verschillende branches, zowel profit als non-profit.

Wat is volgens jou de kracht van Intersolution?

Intersolution heeft een klein team, de communicatielijnen zijn kort, waardoor we goed samenwerken. Intersolution is een betrokken en toegankelijk administratiekantoor, met een divers klantenbestand van ondernemers en particulieren. Onze dienstverlening is open, eerlijk en transparant.

Wat doe je in je vrije tijd?

Mijn vrije tijd breng ik graag door bij mijn gezin, verder lees ik graag zowel voor de ontspanning als om bij te blijven in mijn interesse- en/of vakgebied.