ZZP’ers/freelancers

U bent als ZZP’er verplicht een goede administratie bij te houden. Naast deze verplichting is het ook belangrijk om te weten hoe uw bedrijf er voor staat.

Een administratie bijhouden kost veel tijd en vaak staan ZZP’ers hier alleen voor. Er wordt daarom wel eens gezegd dat een ZZP’er het hardste werkt van alle werkende mensen in Nederland.

Er moet immers veel geregeld worden. U heeft te maken met inkoop, planning en uitvoering. U houdt zich bezig met acquisitie. U stuurt en betaalt facturen. En niet onbelangrijk zijn uw boekhouding en belastingzaken.

Voor persoonlijke begeleiding en het probleemloos laten verlopen van uw financiële bedrijfsvoering kiest u voor Intersolution Administratiekantoor.

De meeste ZZP’ers zijn hun eigen bedrijf gestart om datgene te doen waar ze het beste in zijn. Wij, Intersolution Administratiekantoor, doen ook waar we het beste in zijn. Wij begeleiden en adviseren ZZP’ers en freelancers en voeren een complete financiële administratie met alle bijbehorende werkzaamheden.

Waarmee kunnen wij u als ZZP’er/freelancer van dienst zijn:

Het boeken van uw administratie. Dit kan naar keuze per maand, per kwartaal of per jaar.

Het opstellen van periodieke overzichten (bijvoorbeeld voor uw bank)

Het opstellen van uw jaarrekening.

Het verzorgen van al uw belastingaangiften zoals de btw-aangifte en winst- en inkomstenbelastingaangifte.
Advisering met betrekking tot de algehele bedrijfsvoering.

Wilt u zelf ontdekken hoeveel werk Intersolution Administratiekantoor u uit handen kan nemen? Maak dan vrijblijvend een afspraak met ons. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Uw administratie goed en snel geregeld? Een hele zorg minder.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Reageren is niet meer mogelijk.